Velkommen til La Corniche - vores feriebolig i Sydfrankrig.

500 Corniche de Solviou, F-83140 Six Four les Plages, France.

Siderne "Velkommen" og "Hus og område" er åben for alle. De øvrige sider er forbeholdt andelshaverne.

A/B La Corniche er en privat andelsboligforening, der ejer en villa i Six Fours les Plages, ved Sanary sur Mer i Sydfrankrig. 

Villaen er beliggende på en skråning, 100 meter fra kysten med en flot udsigt ud over Middelhavet og ind mod den lille fiskerby Sanary sur Mer. 

Ejendommen indeholder to lejligheder - hver på 100 m2. Lejlighed G i underetagen og lejlighed H øverst. Der hører "garage" til villaen, som benyttes fælles til opbevaring af private ejendele samt havemøbler, grill, cykler, m.m.. 

En andel repræsenterer to uger pr. år. En andelshaver kan have mere end en andel/periode. Perioder for benyttelse fremgår af et turnusskema, hvor perioderne hvert år roterer, så man i løbet af nogle år kan opleve alle årstider. 

Der betales et årligt bidrag pr. andel til skat, drift og vedligeholdelse. Bidraget fastsættes hvert år på den ordinære generalforsamling. 

Andelshaverne er meget opmærksomme på, at dette er deres fristed, som der skal passes på, hvorfor kvaliteten i lejlighederne og tilhørende grund altid er optimal. 

Husdyr er ikke tilladt i huset eller på ejendommen.

Villaen bliver ikke brugt til udlejning.

Der er med mellemrum andele til salg. Hvis du er interesseret og evt. vil på en venteliste så kontakt venligst bestyrelsen.

Andelsboligforeningens bestyrelse består af:

Erik Andersen (formand), e-mail: erik.and@mail.dk

Ileana Schrøder (tolk og kontakt til franske myndigheder), e-mail: ileana.schroder@mail.dk

Carsten Victor Rasmussen (hjemmeside, vedligeholdelse), e-mail: victor.rasmussen@mail.dk

Suppleanter:

Jørgen Hansen, e-mail: hansen@familiens.eu

Paul Schrøder Nielsen, e-mail: liseogpaul@mail.tele.dk